x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FOTO: Elevi din şcoala primară, obligaţi să deseneze în detaliu atentatele de la 11 septembrie din SUA

FOTO: Elevi din şcoala primară, obligaţi să deseneze în detaliu atentatele de la 11 septembrie din SUA

14 Sep 2012   •   11:07
FOTO: Elevi din şcoala primară, obligaţi să deseneze în detaliu atentatele de la 11 septembrie din SUA

O scoala din Texas este cercetata dupa ce o mama a spus ca o profesoara a obligat elevii din scoala primara sa realizeze desene traumatizante cu atacurile din 11 septembrie 2001 din SUA, informeaza nydailynews.com.

Ivie Gremillion a declarat ca fiica ei, care este in clasa a 4-a, a fost nevoita sa deseneze explozii, avioane care lovesc turnurile gemene si oameni care sar pe fereastra. Fetita a spus ca profesoara le-a cerut sa deseneze atacurile in detaliu.

Desenele copiilor, obtinute de KFOX-TV, sunt tulburatoare. "Cerinta profesoarei ar trebui, in mod obisnuit, sa creeze probleme copiilor. Este vorba de oameni care au omorat si care s-au sinucis", a spus Ivie Gremillion. Tatal fetitei este militar si urmeaza sa plece in Afganistan in urmatoarele luni. Mama micutei a mai spus ca fiica ei este acum convinsa ca tatal ei va muri pentru ca profesoara ei i-a spus ca: "afganii au facut asta pentru ca ne urasc si vor sa ne omoare".

Ivie a adaugat ca un copil a fost foarte confuz si speriat dupa ce a aflat ce trebuie sa deseneze. "Credea ca in fiecare an, pe 11 septembrie, au loc atacuri si i-a fost frica sa iasa din casa marti", a spus Ivie Gremillion.

Un reprezentant al scolii a declarat ca institutia investigheaza incidentul.

×
Subiecte în articol: copii atacuri atentate desene incident