x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gestul ei a IMPRESIONAT o naţiune. Ce a făcut o femeie, după ce a aflat că mai are doar câteva săptămâni de trăit (VIDEO)

Gestul ei a IMPRESIONAT o naţiune. Ce a făcut o femeie, după ce a aflat că mai are doar câteva săptămâni de trăit (VIDEO)

16 Sep 2013   •   10:29
Gestul ei a IMPRESIONAT o naţiune. Ce a făcut o femeie, după ce a aflat că mai are doar câteva săptămâni de trăit (VIDEO)

Roxanne Allen, de 51 de ani, din Ozark, Missouri, a fost diagnosticată, în mai 2011, cu cancer. În iulie, anul acesta, medicii i-au spus că este în fază terminală şi că mai are doar câteva săptămâni de trăit. Sâmbătă, Roxanne a trecut în nefiinţă, relatează Daily Mail.

Scroll pentru video

Când doctorii i-au spus că nu mai are mult de trăit, Roxanne a făcut un gest incredibil: a hotărât să-şi ajute familia şi să strângă bani pentru înmormântare. Femeia nu a vrut să lase toate cheltuielile pe capul mamei sale. Aşa că a organizat o licitaţie în curtea casei sale şi şi-a vândut toate lucrurile.

"Trebuia să fa asta pentru mama. Aveam atâte lucruri care puteau fi vândute aşa că am decis să le vând pentru a face rost de bani pentru incinerare. Nu am vrut ca toate cheltuielile să cadă pe capul mamei sau al copiilor", a declarat atunci Roxanne, pentru KY3 News.

Roxanne Allen a murit, sâmbătă, la doar două luni după ce şi-a vândut lucrurile.

Când au auzit povestea femeii, reprezentanţii unei case funerare s-au oferit să acopere costurile înmormântării.

×