x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imaginea care a ÎNSPĂIMÂNTAT internetul. Ce apare în fotografia făcută de fiica lui Bob Geldof, în care-şi ţine în braţe copilul

Imaginea care a ÎNSPĂIMÂNTAT internetul. Ce apare în fotografia făcută de fiica lui Bob Geldof, în care-şi ţine în braţe copilul

13 Dec 2013   •   10:06
Imaginea care a ÎNSPĂIMÂNTAT internetul. Ce apare în fotografia făcută de fiica lui Bob Geldof, în care-şi ţine în braţe copilul

Peaches Geldof, în vârstă de 24 de ani, din Marea Britanie, a postat o fotografie, un "selfie", pe Instagram care a iscat o adevărată isterie în rândul utilizatorilor site-ului. În imagine apare Peaches care-şi ţine în brate băieţelul, pe Astala, în timp ce se află în baie.

Foarte ciudat, în afară de cei doi, în fotografie mai e ceva: o mâna care apare în cadru, printre firele de păr ale femeii, scrie Daily Mail.

După ce a văzut fotografia, Peaches a declarat că ar putea fi vorba despre "stafia" unei alte femei care a locuit cu 100 de ani în urmă în aceeaşi casă şi care s-a sinucis din cauza unor probleme psihice apărute după ce a născut un copil mort.

"Casa în care locuim a fost construită în anii '20 de un bogătaş şi soţia lui gravidă. Femeia a născut un copil mort şi a fost atât de îndurerată încât s-a sinucis, înecându-se în cadă", a povestit Peaches.

Femeia a mai spus că, după părerea ei, prezenţa spiritului nu este una diabolică, ci mai degraba maternă şi prietenoasă.

"Poate că-şi face simţită prezenţa pentru că îi place să aibă copii în jurul ei", a conchis femeia.

Peaches este fiica lui Bob Geldof şi a regretatei Paula Yates.

×