x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe INCREDIBIL: Un militar de top a plasat o cameră de filmat în toaletele unei ambasade străine din Washington DC

INCREDIBIL: Un militar de top a plasat o cameră de filmat în toaletele unei ambasade străine din Washington DC

11 Apr 2019   •   23:30
INCREDIBIL: Un militar de top a plasat o cameră de filmat în toaletele unei ambasade străine din Washington DC

Fostul ambasador militar de top al Noii Zeelande din Statele Unite a fost acuzat de plasarea unei camere video în toaletele ambasadei Kiwi, în Washington DC, conform New Zeeland Herald.

Alfred (Fred) Keating, care a fost unul dintre cei mai înalți ofițeri ai Marinei Noii Zeelande, a fost audiat în Tribunalul din Auckland.

Herald a raportat prima dată supozițiile împotriva lui Keating în martie. Fostul comodor este acuzat că a încercat să realizeze o înregistrare video intimă a unei alte persoane, în clădirea diplomatică, în perioada 26-28 iulie 2017.

Keating neagă toate acuzațiile. Bărbatul de 59 de ani servea drept ambasador militar senior în Washington în timpul acelei perioade.

Pe 27 iulie în acel an, o cameră ascunsă a fost găsită într-o baie unisex la etajul trei al ambasadei, unde se afla și Keating. Se crede că ofițerul a plasat acea cameră în grupul sanitar.

×