x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Italia: Un dirijor care a spus unor copii că nu există Moş Crăciun a fost înlocuit

Italia: Un dirijor care a spus unor copii că nu există Moş Crăciun a fost înlocuit

02 Ian 2017   •   17:10
Italia: Un dirijor care a spus unor copii că nu există Moş Crăciun a fost înlocuit

Un dirijor al unei orchestre din Italia a fost înlocuit pentru că a făcut un grup de copii să plângă la finalul unui concert, când le-a spus acestora că nu există Moş Crăciun, scrie UPI.com. 

La finalul uneia din reprezentaţiile muzicale care au însoţit săptămâna trecută proiecţia filmului de animaţie ''Frozen'', dirijorul Giacomo Loprieno s-a adresat la microfon copiilor adunaţi în jurul scenei şi le-a spus că nu există Moş Crăciun, după care muzicianul a părăsit sala, conform agenţiei Ansa. Unii dintre copii au început să plângă la auzul mesajului transmis prin microfon de dirijor. 

Cei din sală au declarat că probabil reacţia dirijorului a avut loc după ce mai multe familii au părăsit sala înaintea încheierii reprezentaţiei pentru a evita aglomeraţia de la final, scrie The Telegraph în ediţia online. 

Ca urmare a producerii acestui incident, organizatorii, Dimensione Eventi, l-au înlocuit pe dirijor pentru spectacolele următoare şi s-au delimitat complet de comportamentul şi comentariile dirijorului Giacomo Loprieno într-un comunicat. ''Ca toţi ceilalţi, am fost şocaţi de reacţia dirijorului. Ceea ce a spus acesta a fost cu totul deplasat. A fost demersul arbitrar al unei singure persoane'', a indicat compania într-un comunicat, citat de agenţia Ansa. Ulterior, în mesajele de promovare ale spectacolelor următoare, organizatorii au inclus o fotografie cu noul dirijor, Marco Dallara, care îmbrăţişa în apropierea sălii de spectacole un bărbat îmbrăcat într-un costum de Moş Crăciun.AGERPRES

×