x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jay Leno, internat de urgență cu arsuri grave

Jay Leno, internat de urgență cu arsuri grave

15 Noi 2022   •   09:07
Jay Leno, internat de urgență cu arsuri grave
Sursa foto: Hepta

Jay Leno se recuperează după ce a suferit arsuri grave în urma unui incendiu cu benzină, potrivit unui comunicat de la spitalul unde primește tratament.

Aimee Bennett, un purtător de cuvânt de la Grossman Burn Center din Los Angeles, a declarat pentru CNN că Leno era într-o stare stabilă, fiind tratat pentru „arsurile pe care le-a suferit la față și la mâini în urma unui accident cu benzină în garajul său în weekend”.

Leno, un pasionat colecționar de mașini, lucra la unul dintre vehiculele sale în garajul său când se pare că acesta a izbucnit în flăcări.

„Am avut niște arsuri grave de la un incendiu cu benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două să mă întorc”, a declarat fosta gazdă „The Tonight Show” pentru Variety.

Leno, în vârstă de 72 de ani, a anulat duminică o apariție la conferința The Financial Brand Forum din Las Vegas, potrivit unui raport al People , citând organizatori.

„Familia lui nu a fost în măsură să ne ofere foarte multe detalii, dar a existat o urgență medicală foarte gravă, care îl împiedică pe Jay să călătorească”, se arată într-un e-mail adresat participanților la conferință și obținut de publicație. „Tot ce știm este că el este în viață, așa că rugăciunile noastre se îndreaptă către el și familia lui în această seară.”

×
Subiecte în articol: jay leno arsuri