x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Job de vis: 85.000 de dolari pentru a călători în lume timp de un an

Job de vis: 85.000 de dolari pentru a călători în lume timp de un an

20 Dec 2021   •   11:10
Job de vis: 85.000 de dolari pentru a călători în lume timp de un an

O companie de asigurări vrea să plătească un influencer de turism în devenire cu 85.000 de dolari pentru a călători în lume timp de un an, scrie CNBC.

Compania, care oferă un instrument online de comparare a asigurărilor numită Insuranks, a anunțat recent un post care presupune călătorii în lume o dată pe lună, timp de un an calendaristic, perioadă în care angajatul postează despre aventurile sale pe rețelele de socializare. Doar un singur candidat va fi selectat, a precizat compania.

Persoana va primi în plus până la 2.000 de dolari pentru zboruri dus-întors, 3.000 de dolari pentru cazare, 600 de dolari pentru mâncare și băutură, 1.000 de dolari pentru activități și 500 de dolari pentru închirierea unui vehicul. Pentru a încasa banii, va trebui, de asemenea, să promoveze public pachetele de asigurare ale Insuranks.

Momentul nu pare a fi cel mai bun. Noua variantă Omicron este în prezent în creștere în întreaga lume, dând peste cap planurile de călătorie. Mai multe țări au limitat călătoriile internaționale în ultimele săptămâni, inclusiv India, Australia și mai multe națiuni din Uniunea Europeană.

Candidații trebuie să aibă cel puțin 18 ani și un pașaport valabil. Aplicațiile se încheie luni, 31 ianuarie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: influencer