x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kate Middleton, ipoteza operației: diverticulită acută

Kate Middleton, ipoteza operației: diverticulită acută

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2024   •   23:45
Kate Middleton, ipoteza operației: diverticulită acută

Kate Middleton, Prințesa de Wales, se află încă la clinica din Londra, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în urmă cu câteva zile. Motivul operației nu a fost dezvăluit, dar se zvonește că prințesa ar suferi de diverticulită acută.

Potrivit corespondentul Rai, Antonio Caprarica, la Londra circulă zvonuri potrivit cărora prințesa ar suferi de diverticulită acută.

Diverticulita acută este o inflamație a diverticulilor care apar în special odată cu înaintarea în vârstă.

Simptomele sunt durerea abdominală intensă și febră. În cazurile severe, afecțiunea poate crea microperforații sau perforații intestinale, necesitând intervenții chirurgicale. Cealaltă ipoteză creditată, având în vedere durata spitalizării și anularea angajamentelor cel puțin până la Paște, rămâne histerectomia, îndepărtarea uterului.

Între timp, experții detectează în anunțurile privind starea de sănătate a lui Kate și Charles o schimbare de strategie a Familiei Regale față de mass-media.

"În primul rând, familia regală a avut ocazia de a anunța aceste probleme de sănătate împreună, ceea ce ajută întotdeauna atunci când se dau știri care ar putea fi percepute ca fiind alarmante", spune Kelcey Kintner, vicepreședinte senior la Red Banyan, care se ocupă de crize corporative.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: kate middleton ipoteza operatie