x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Le Parisien: Hayat Boumeddiene, cea mai cautata femeie din Franta, a ajuns in Siria

Le Parisien: Hayat Boumeddiene, cea mai cautata femeie din Franta, a ajuns in Siria

10 Ian 2015   •   18:29
Le Parisien: Hayat Boumeddiene, cea mai cautata femeie din Franta, a ajuns in Siria

Conform informatiilor furnizate de publicatia Le Parisien, Hayat Boumeddiene, terorista implicata in atacurile teroriste de la Paris, iubita lui Amedy Coulibaly, teroristul ucis de fortele speciale in asaltul de la magazinul cusher din Vincennes, a reusit sa evite toate filtrele si controalele politiei si jandarmeriei, si sa paraseasca teritoriul Frantei, ajungand in Siria.

Jurnalistii francezi afirma ca cea mai cautata femeie din Franta, Boumeddiene, s-a gasit la bordul cursei Madrid-Istanbul, vineri 2 ianuarie 2015, fiind insotita de un barbat al carui frate era cunoscut de agentii francezi ca avand legaturi cu celulele jihadiste.
Boumeddiene avea un bilet de retur, pe aceeasi ruta, pentru 9 ianuarie 2015, pe care nu l-a mai folosit.

Serviciile de informatii turcesti i-au informat pe omologii francezi ca Boumeddiene a trecut frontiera turco-siriana, joi, 8 ianuarie 2015.

Daca aceste informatii sunt adevarate, atunci pe de o parte este exclusa posibilitatea ca Boumeddiene sa fi participat la atentatele teroriste de la Paris. pentru ca in acel moment s-ar fi aflat in Turcia, fie ca a folosit filiere ale transportului ilegal de persoane pentru a ajunge in Franta, si pentru a pleca de acolo.

×