x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe LIVE VIDEO. Vincennes, teroristul a fost ucis in urma asaltului fortelor speciale

LIVE VIDEO. Vincennes, teroristul a fost ucis in urma asaltului fortelor speciale

09 Ian 2015   •   14:49
LIVE VIDEO. Vincennes, teroristul a fost ucis in urma asaltului fortelor speciale


Un bărbat a luat ostatice cinci persoane, printre care o femeie şi un copil, într-o băcănie din Pont de Vincennes, în estul Parisului. Se pare ca autorul luării de ostatici este aceeasi persoană suspectată că a ucis joi, intr-un schimb de focuri la Paris, o poliţistă. 
____________________

UPDATE 19:22 - Planeaza incertitudinea asupra identitatii uneia dintre victimele din magazinul alimentar in care s-a produs luarea de ostatici, neputand fi precizat daca aceasta a fost un ostatic sau un al doilea atacator. De asemenea nu se poate preciza inca daca victimele au murit in timpul asaltului fortelor speciale sau atunci cand agresorul a patruns in bacanie.

UPDATE 18:24 - Atacatorul care tinea ostatice mai multe persoane a fost ucis de fortele speciale. Cinci dintre persoanele prezente in magazini si-au pierdut viata.

UPDATE 18:16 -
Fortele de ordine au dat asaltul asupra bacaniei in care sunt tinuti ostatice mai multe persoane. 

UPDATE 17:47 -
Politia a solicitat televiziunilor sa nu mai difuzeze imagini din zona bacaniei in care sunt tinuti ostaticii. Media franceza comenteaza informatia ca fiind momentul de pornire a unei interventii in forta a agentilor speciali ai Jandarmeriei.

UPDATE 16:27 - Postul de televiziune RTL
 France a difuzat informatia ca atacatorul care au luat mai multi ostatici in bacania din Vincennes a solicitat fortelor speciale sa renunte la asedierea fratilor Kouachi, care tin un ostatic intr-o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goelle. In caz contrar, ostaticii din magazin vor fi ucisi.

UPDATE 15:26
- Cel puţin doi oameni au murit în schimbul de focuri şi în luarea de ostatici de la magazinul din Porte de Vincennes (în arondismentul XII din estul Parisului).

Poliția franceză caută patru persoane considerate periculoase: frații Kouachi, un bărbat pe nume Amedy Coulibaly, în vârstă de 32 de ani, şi o femeie, Hayat Boumeddiene, de 26 de ani, potrivit Le Monde.

Poliția a anunțat că Amedy Coulibaly, autorul atacului de joi, în urma căruia o polițistă a fost ucisă, ar putea fi implicat în luarea de ostatici de la magazinul din Porte de Vincennes.


...................................


Un martor a declarat pentru postul de televiziune BFMTV că a 'auzit primul foc de armă foarte aproape' şi, apoi, a văzut 'oameni alergând pe stradă şi ţipând'. Martorul spune că, după o primă serie de împuşcături, a auzit o nouă rafală.

 

×