x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe LOVITURĂ DE STAT în TURCIA. Echipa de fotbal din Romania, blocată în Istanbul

LOVITURĂ DE STAT în TURCIA. Echipa de fotbal din Romania, blocată în Istanbul

16 Iul 2016   •   02:12
LOVITURĂ DE STAT în TURCIA. Echipa de fotbal din Romania, blocată în Istanbul

Delegaţia echipei de fotbal Concordia Chiajna se află blocată în Istanbul, potrivit paginii de Facebook a clubului, după ce armata a preluat puterea în Turcia.

''Delegaţia Concordiei Chiajna se află încă în Istanbul, un oraş care fierbe în aceste momente. Suntem la un hotel lângă aeroportul principal din Istanbul. Vă vom ţine la curent cu evoluţia evenimentelor. Sperăm să ajungem cu bine în ţară'', se arată în comunicatul grupării ilfovene.

Concordia a desfăşurat un stagiu de pregătire în Turcia şi urma să revină în ţară, unde sâmbătă are programate antrenamentul oficial şi conferinţa de presă premergătoare finalei Cupei Ligii. Finala Cupei Ligii este programată duminică, de la ora 20,00, cu Steaua Bucureşti, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie, având în vedere evenimentele aflate în curs de desfăşurare în Turcia.

"Referitor la evenimentele aflate în curs de desfăşurare în Turcia, MAE recomandă turiştilor şi celorlalţi cetăţeni români aflaţi pe teritoriul acestui stat să nu părăsească locaţiile de cazare, să evite orice deplasări care nu sunt strict necesare, în special în locurile aglomerate, şi să se informeze în permanenţă asupra evoluţiei situaţiei interne. De asemenea, având în vedere că, potrivit informaţiilor disponibile, aeroporturile internaţionale şi alte căi de comunicaţii din Turcia sunt momentan blocate, cetăţenii români care intenţionează să se deplaseze spre orice destinaţii din Turcia în cursul zilelor următoare sunt sfătuiţi să îşi reprogrameze călătoriile respective", se arată într-un comunicat al MAE transmis AGERPRES.
 

×