x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Lovitură în cazul fiicei lui Whitney Houston: Iubitul, suspectul numărul unu? Ce este cu rănile de pe trupul tinerei?

Lovitură în cazul fiicei lui Whitney Houston: Iubitul, suspectul numărul unu? Ce este cu rănile de pe trupul tinerei?

08 Feb 2015   •   16:52
Lovitură în cazul fiicei lui Whitney Houston: Iubitul, suspectul numărul unu? Ce este cu rănile de pe trupul tinerei?

Poliţia americană a deschis o anchetă penală în cazul Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe Whitney Houston, care a fost găsită inconştientă în urmă cu o săptămână în cada de baie, a scris sâmbătă presa americană.

CNN şi site-ul TMZ specializat în ştiri mondene au relatat că este în curs o anchetă penală ce-l vizează pe Nick Gordon, prietenul tinerei, în vârstă de 21 de ani. Cuplul se prezenta drept soţ şi soţie, dar avocatului tatălui Kristinei, cântăreţul Bobby Brown, a subliniat săptămâna aceasta că ei nu erau căsătoriţi. Fata şi prietenul ei au trăit împreună de când Whitney Houston a decis să-l găzduiască în familia sa pe Gordon de când avea 12 ani, pentru că era orfan.

Bobbi Kristina Brown a fost găsită inconştientă la 31 ianuarie de Nick Gordon şi un prieten al acestuia, Maxwell Lomas, în cada plină cu apă în casa în care locuia împreună cu prietenul ei în vârstă de 25 de ani, în apropiere de Atlanta (statul Georgia).
Un purtător de cuvânt al poliţiei din localitatea Roswell a explicat că ea “nu avea nicio reacţie, ceea ce înseamnă că nu respira şi nu avea puls”.

Poliţiştii suspectează un “act criminal”, deoarece tânăra prezintă “unele răni care le-au stârnit interesul şi a căror existenţă ar trebui clarificată”, a scris TMZ, fără să precizeze natura acestor leziuni. La rândul său, CNN, făcând referire la o sursă apropiată familiei, a transmis că Bobbi Kristina “are răni care trebuie explicate”.

Potrivit presei, care afirmă că Bobbi Kristina a fost plasată în comă indusă, suspiciunile poliţiei provin şi din faptul că ea se afla pe burtă, cu faţa în jos în apă, atunci când a fost găsită.

Site-ul TMS, citat de EFE, a scris că prietenul lui Gordon ar fi curăţat casa şi ar fi îndepărtat pete de sânge. Conform relatării, mai multe surse au vorbit de precedente de violenţă în cadrul cuplului şi că poliţia cercetează dacă a avut loc o posibilă ceartă cu o oră înainte ca tânăra femeie să fie descoperită.

Acest incident aminteşte de înecarea accidentală a mamei ei, la 48 de ani, în circumstanţe similare, la 11 februarie 2012, în hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, în ajunul decernării premiilor muzicale Grammy, care recompensează artizani din industria muzicii. Medicii legişti au conchis că a fost vorba de o moarte accidentală prin înecare, pe fondul consumului de cocaină şi al unor afecţiuni cardiace. Cântăreaţa, care lupta de mai mulţi ani cu dependenţa de diferite substanţe, a câştigat şase premii Grammy şi a fost de mai multe ori “number one” pe listele celor mai bine vândute albume. (I.D)

×