x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mai mulţi americani şi-au pus cremă pentru protecţie solară pe ochi pentru a se putea uita la eclipsa totală de soare

Mai mulţi americani şi-au pus cremă pentru protecţie solară pe ochi pentru a se putea uita la eclipsa totală de soare

29 Aug 2017   •   15:21
Mai mulţi americani şi-au pus cremă pentru protecţie solară pe ochi pentru a se putea uita la eclipsa totală de soare

Se pare că nu doar Donald Trump nu a avut protecţia necesară pentru eclipsa totală de soare din 21 august 2017. În timp ce specialiştii au averitzat cu privire la consecinţele pe care le poate avea privitul eclipsei fără ochelari de protecţie, mulţi americani au considerat că folosirea de cremă pentru protecţie împotriva razelor soarelui este mult mai indicată, scrie The Independent.

De la eveniment, profesioniştii din sănătate au raportat tratarea mai multor oameni care se plângeau de iritaţii, după ce şi-a pus cremă pentru protecţie solară pe ochi.

“Unul dintre colegii mei mi-a povestit că i-au venit ieri pacienţi care şi-au pus protecţie solară pe ochi”, a spus o asistentă de la Prestige Urgent Care din Redding, Trish Patterson. “S-au prezentat pentru că aveam dureri şi s-au adresat unui oftalmolog”.

Nu este de mirare că protecţia solară, sub formă de cremă, nu era pe lista propusă de experţii NASA pentru a privi în siguranţă eclipsa.

×
Subiecte în articol: protecție solară crema eclipsa totala sua