x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mămăligă la petrecerea de la Premiile Oscar

Mămăligă la petrecerea de la Premiile Oscar

de Irina Cristea    |    17 Feb 2012   •   13:41
Mămăligă la petrecerea de la Premiile Oscar

Premiile Oscar nu vor inseamna doar spectacol pe covorul rosu si in sala Kodak. Meniul pregatit pentru vedetele ce vor lua parte la petrecerea de dupa decernarea premiilor e demn de cele cinci stele cu plus ale faimoasei ceremonii. Iar printre cele 50 de preparate care le vor delecta papilele gustative celor 1.500 de invitati se afla si mamaliga. E drept, nu cu telemea, ci cu parmezan. Si nu cu ceva costita afumata, ci cu delicioase coaste de porc inabusite. O spune chiar maestrul bucatar care a alcatuit meniul, Wolfgang Puck.

"Vom servi preparate traditionale, bogate in calorii, cum ar fi macaroane cu branza, placinta cu pui. Vom avea coaste inabusite cu mamaliga si parmezan", a declarat Puck pentru Reuters, la un eveniment unde a prezentat cateva dintre bucatele apetisante pe care echipa sa le va pregati pentru petrecerea din 26 februarie.

Meniul include insa si preparate "de fite". Nu se putea altfel, la o petrecere atat de stralucitoare, cu atatea vedete pe metru patrat. Iar maestrul Puck stie exact ce vor starurile. Ca doar nu degeaba pregateste meniul pentru petrecera de la Hollywood de 18 ani.

"Am mai pregtit coltete de miel cu putin otet de menta si coriandru, homar chinezesc cu sos de curry si ghimbir, multe tipuri de paste, orez cu trufe negre. In loc de o cina oficiala, vom avea mancare grozava si atmosfera la fel. O sa fie chiar foarte amuzant", a spus Puck, unul dintre cei mai celebri si bine cotati bucatari din lume.

Astfel de preparate vor fi servite intr-un cadru pe masura, cu aranjamente florale, cristaluri, sezlonguri si canapele. Mai sunt noua zile pana la Gala Oscarurilor, iar totul trebuie sa fie perfect. Sa arate ca un muzeu al conforturlui, dupa cum a spus, pentru Reuters, Cheryl Cecceto, organizatoarea evenimentului.

Petrecerea de dupa Oscaruri, cunoscuta drept Balul Guvernatorului, va avea anul acesta 1.500 de invitati. Vedetele serii vor fi desigur castigatorii ravnitelor statuete.

×
Subiecte în articol: vedete mamaliga petrecere premiile oscar meniu