x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Înfiorător: un tânăr medic din New York își viola pacientele inconștiente și filma totul

Înfiorător: un tânăr medic din New York își viola pacientele inconștiente și filma totul

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2023   •   11:30
Înfiorător: un tânăr medic din New York își viola pacientele inconștiente și filma totul
Sursa foto: Twitter

Un tânăr medic din New York este acuzat că a violat paciente inconștiente și a filmat totul. Faptele au ieșit la iveală după ce iubita lui s-a trezit după ce a fost drogată și a găsit imagini cu el agresând-o sexual pe ea și pe alte femei.

Zhi Alan Cheng, în vârstă de 33 de ani, era gastroenterolog și lucra la NewYork-Presbyterian Queens. În decembrie 2022 a fost acuzat de viol, după ce o fostă iubită l-a acuzat că a drogat-o și a violat-o, apoi a filmat totul. Ea a găsit în telefonul lui înregistrări video cu agresiunea sexuală asupra ei și asupra altor femei, unele filmate în spital.

Luni, bărbatul a apărut în instanță, având 50 de capete de acuzare. Gastroenterologul din New York este acuzat că a drogat și violat femei din întreaga lume, inclusiv în spitalul în care lucra.

Poliția a început să investigheze acuzația după ce fosta iubită l-a dat în vileag, iar Cheng a fost arestat și concediat de la spitalul unde lucra, NewYork-Presbyterian Queens.

Procurorii susțin că acesta a atacat mai multe femei cu vârste cuprinse între 19 și 47 de ani în locuința sa din Astoria, la spitalul unde lucra și în New York, Las Vegas, San Francisco și Thailanda. Șase femei apar în videoclipuri, dar procurorii cred că ar putea fi mai multe.

Melinda Katz, procurorul districtual din Queens, a declarat că medicul era pregătit să încalce „orice standard de decență umană”.

În urma atacului din decembrie 2022, locuința lui Cheng a fost percheziționată, iar poliția a găsit la domiciliul său droguri, inclusiv fentanil, ketamină, LSD și mai multe anestezice folosite de obicei în operații, plus dispozitive cu zeci de alte înregistrări.

Se crede că atacurile datează din 2021.

Printre altele, el este acuzat că a violat o tânără de 19 ani care a mers la spital cu o zi înainte de a i se extirpa vezica biliară.

Cheng a pledat nevinovat și este deținut pe insula Rikers, relatează Daily Mail.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: medic viol paciente