x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Membrii trupei Eagles of Death Metal vorbesc pentru prima dată despre atentatul de la Bataclan

Membrii trupei Eagles of Death Metal vorbesc pentru prima dată despre atentatul de la Bataclan

22 Noi 2015   •   12:42
Membrii trupei Eagles of Death Metal vorbesc pentru prima dată despre atentatul de la Bataclan

Membrii formaţiei Eagles of Death Metal, care concerta în sala Bataclan din Paris la 13 noiembrie, atunci când a avut loc un atentat terorist soldat cu moartea a 89 de persoane, au vorbit pentru prima dată despre scenele de groază prin care au trecut, într-un interviu emoţionant acordat revistei Vice.

Potrivit Daily Mail, într-un fragment din interviu dat publicităţii în avanpremieră, vocalistul de la Eagles of Death Metal, Jesse Hughes, povesteşte cum fanii s-au ascuns în cabina trupei atunci când teroriştii au deschis focul în sala de concerte.

Fanii au fost însă descoperiţi de terorişti şi împuşcaţi, cu excepţia unui singur tânăr care s-a ascuns sub geaca de piele a lui Hughes.

"Oamenii se prefăceau morţi şi erau extrem de speriaţi", a adăugat el.

Cu ochii în lacrimi, vocalistul a povestit că unul dintre motivele importante pentru care au existat atât de multe victime la Bataclan a fost că mulţi oameni nu au vrut să îşi abandoneze prietenii.

Membrii formaţiei au reuşit să fugă de pe scenă atunci când teroriştii au deschis focul, scăpând nevătămaţi.

Potrivit Daily Mail, interviul va fi difuzat integral săptămâna viitoare.

Sursa: AGERPRES 

×