x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Michael Schumacher. Stare stabilă peste noapte, situaţia rămâne critică

Michael Schumacher. Stare stabilă peste noapte, situaţia rămâne critică

01 Ian 2014   •   14:07
Michael Schumacher. Stare stabilă peste noapte, situaţia rămâne critică

Purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a declarat că în cursul nopții de marți spre miercuri, și în această dimineață, situaţia pilotului a fost stabilă, dar că situația sa rămâne critică în continuare.

"Situaţia a fost stabilă în cursul nopţii şi în această dimineaţă, iar aceasta este o veste bună. Nu va fi vreo conferinţă de presă decât dacă va exista vreo schimbare. Doar medicii pot discuta despre acest subiect. Situaţia rămâne critică", a declarat Kehm, într-o scurtă intervenţie în faţa spitalului din Grenoble.

Kehm a menţionat că familia a petrecut noaptea aproape de Michael Schumacher şi a precizat că nu va mai face niciun comentariu.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost rănit grav într-un accident la schi, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost operat pentru a doua oară, în noaptea de luni spre marţi, au anunţat medicii de la spitalul din Grenoble, în care este internat germanul.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat imediat prima dată la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

×
Subiecte în articol: michael schumacher