x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe New York Post publică din nou o fotografie cu Melania Trump goală

New York Post publică din nou o fotografie cu Melania Trump goală

01 Aug 2016   •   14:31
New York Post publică din nou o fotografie cu Melania Trump goală

New York Post a publicat luni pe prima pagină o nouă fotografie a soţiei candidatului republican la Casa Albă, Melania Trump, goală, provocând critici şi acuzaţii de misoginism pe reţelele de socializare, transmite AFP.

Este a doua zi consecutiv când tabloidul lui Rupert Murdoch publică pe prima sa pagină o fotografie nud cu Melania Trump, din perioada când aceasta era model. Imaginea o prezintă pe Trump îmbrăţişând o altă femeie goală într-un pat, cu un titlu evocând un menaj în trei. Cotidianul publicase duminică, tot pe prima pagină, o fotografie cu Melania Trump goală, cu steluţe care îi acopereau pieptul, purtând titlul "Biroul lubric", într-un joc de cuvinte cu Biroul oval în engleză (The ogle office).

Jason Miller, consilier al lui Donald Trump, a declarat postului CNN că nu există "nimic stânjenitor în fotografii", adăugând că Melania Trump "este o femeie frumoasă".

Cele două fotografii au fost făcute în 1995, înainte ca modelul sloven să îl întâlnească pe Trump. Ea avea atunci 25 de ani şi lucra ca manechin. Imaginile au fost publicate în anul următor, într-o revistă franceză care astăzi nu mai există, Max.

În luna aprilie New York Post a susţinut candidatura republicanului la alegerile prezidenţiale, descriind-l ca pe "un potenţial superstar, purtător al unor mari promisiuni, dar care face greşeli de începător".

După publicarea fotografiilor cu soţia candidatului, unii internauţi se întrebau care va fi reacţia creştinilor conservatori, iar alţii, dacă Rupert Murdoch s-a întors împotriva lui Trump.

Melania Trump l-a întâlnit pe miliardarul american în 1998 şi s-a căsătorit cu el în 2005, încheie AFP.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump melania trump