x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe NO SURRENDER. Cei mai de temut motociclişti olandezi, pe urmele teroriştilor din Statul Islmic! (VIDEO)

NO SURRENDER. Cei mai de temut motociclişti olandezi, pe urmele teroriştilor din Statul Islmic! (VIDEO)

15 Oct 2014   •   11:00
NO SURRENDER. Cei mai de temut motociclişti olandezi, pe urmele teroriştilor din Statul Islmic! (VIDEO)
Sursa foto: Facebook

Pe lângă atacurile aeriene conduse de americani şi ţările aliate, jihadiştii din Statul Islamic mai au acum de înfruntat o nouă ameninţare: o bandă de motociclişti din Olanda!

Trei membri ai grupării de temut "No Surrender" au plecat în Irak şi Siria, săptămâna trecută, pentru a se alătura trupelor kurde care luptă împotriva teroriştilor din Statului Islamic, scrie Russia Today.

"Înainte, alăturarea unei forţe armate era pedepsită. Acum nu mai este cazul", a declarat pentru AFP un procuror public olandez.

Atâta timp cât indivizii nu se alătură unei lupte împotriva Olandei, ei nu comit nicio infracţiune, a mai spus Wim de Bruin.

Însă, dacă vreun motociclist, membru "No Surrender", este dovedit că a fost implicat în fapte de tortură sau viol, atunci acesta va fi pedepsit.

Liderul găştii de motociclişti a confirmat faptul că cei trei motociclişti sunt din Amsterdam, Rotterdam şi Breda.

Motocicliştii olandezi nu sunt singurii care au plecat să lupte împotriva teroriştilor din Statul Islamic. Potrivit Reuters, săptămâna trecută, mai mulţi cetăţeni americani au făcut acelaşi lucru. Un bărbat pe nume Brian Wilson, care susţine că este un fost soldat, a declarat că, în acest moment, alături de militanţii kurzi luptă foarte mulţi americani.

×
Subiecte în articol: statul islamic motociclisti olanda