x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O directoare de la Google, GĂSITĂ MOARTĂ după ce ar fi fost BĂTUTĂ, VIOLATĂ şi ARSĂ

O directoare de la Google, GĂSITĂ MOARTĂ după ce ar fi fost BĂTUTĂ, VIOLATĂ şi ARSĂ

10 Aug 2016   •   15:13
O directoare de la Google, GĂSITĂ MOARTĂ după ce ar fi fost BĂTUTĂ, VIOLATĂ şi ARSĂ

Vanessa Marcotte, directoare la corporaţia americană Google, filiala New York, dată dispărută în Princeton, Massachusetts, săptămâna trecută, a fost descoperită moartă, arată The Independent. Tânăra din New York, în vârstă de 27 de ani, se afla în vizită la mama sa şi a ieşit să alerge, însă nu s-a mai întors. Cadavrul ei a fost găsit de câinii poliţiei, duminică seara, la mică distanţă de casa părintească, în pădure.

Anchetatorii care investighează cazul au declarat că iau în calcul ipoteza ca Marcotte să fi fost bătută cu bestialitate, violată şi apoi ucisă. De asemenea, pe trupul ei au fost găsite urme de arsuri, în zona mâinilor, capului şi picioarelor.

''Vanessa Marcotte a fost o membră îndrăgită a echipei Google, care a lucrat la biroul nostru din New York în ultimul an şi jumătate, cunoscută pentru zâmbetul ei omniprezent, pasiunea pentru voluntariat şi dragostea pentru sporturile din Boston. Suntem profund şocaţi şi întristaţi, iar gândurile noastre se îndreaptă către familie şi prieteni'', se arată într-un comunicat al Google.

Procurorul districtual Joseph Early Jr a declarat că poliţia are de-a face cu ''fapte săvârşite în cele mai oribile circumstanţe'' şi le-a cerut localnicilor să manifeste vigilenţă şi prudenţă în condiţiile în care un criminal deosebit de periculos umblă încă liber în zonă. Anchetatorii au ţinut să precizeze, însă, că deocamdată nu se poate vorbi despre o legătură între moartea Vanessei Marcotte şi uciderea Karinei Vetrano, o altă tânără care a fost găsită moartă, marţea trecută, după ce ieşise la alergat, în regiunea Queens (New York).

Zona rurală din Princeton cuprinde circa 3.500 de locuitori şi se află la aproximativ 60 de kilometri de Boston.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Vanessa Marcotte