x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie din Statele Unite a câştigat 5 milioane de dolari la loterie cu un bilet pe care nu a vrut să-l cumpere

O femeie din Statele Unite a câştigat 5 milioane de dolari la loterie cu un bilet pe care nu a vrut să-l cumpere

03 Ian 2018   •   21:45
O femeie din Statele Unite a câştigat 5 milioane de dolari la loterie cu un bilet pe care nu a vrut să-l cumpere

O femeie din Statele Unite care s-a ales cu un bilet de loterie pe care nu dorea iniţial să îl cumpere a câştigat 5 milioane de dolari, informează UPI.

Oksana Zaharov, în vârstă de 56 de ani din Edgewater, New Jersey, a declarat reprezentanţilor Loteriei din New York că vânzătorul de la un magazin din Manhattan i-a oferit din greşeală un bilet răzuibil în valoare de 10 dolari în locul unuia de 1 dolar.

''Când vânzătorul mi-a dat biletul greşit mi-a părut aşa de rău încât am decis să merg mai departe şi să îl cumpăr'', a spus Zaharov.

Femeia nu a acordat atenţie biletului de loterie şi l-a răzuit abia după câteva săptămâni.

''Am folosit biletul pe post de semn de carte timp de câteva săptămâni înainte de a mă hotărî să-l răzuiesc", a mărturisit ea.

Decizia de a cumpăra biletul pe care nu-l dorea de fapt s-a dovedit a fi corectă deoarece Zaharov a câştigat astfel un premiu în valoare de 5 milioane de dolari.

''Nu câştig niciodată nimic. Eram sigură că biletul era fals. Abia când l-am adus la birou am aflat că era real'', a adăugat femeia.

Zaharov a declarat că banii câştigaţi îi va folosi pentru o vacanţă cu familia în Bahamas dar şi pentru viitorul copiilor săi. ''Ei vor beneficia de o educaţie fără împrumuturi'', a spus ea, potrivit sursei citate.AGERPRES

×
Subiecte în articol: loterie sua