x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie obeză, acuzată că a omorât un copil după ce s-a așezat pe el

O femeie obeză, acuzată că a omorât un copil după ce s-a așezat pe el

17 Oct 2017   •   16:26
O femeie obeză, acuzată că a omorât un copil după ce s-a așezat pe el

O femeie din Florida, care cântărește, 150 de kg, este acuzată că și-a omorât verișoara de numai 9 ani, după ce s-a așezat pe copilă ca pedeapsă.

Veronica Green Posey, în vârstă de 64, a fost arestată pentru ucidere și cruzime față de un copil, scrie The Pensacola News Journal. 

Paramedicii și polițiștii au fost solicitați în urma unui apel la numărul de urgență, sâmbătă. Femeia le-a declarat polițiștilor că s-a așezat pe copil ca să o cumințească deoarece scăpase de sub control.

Veronica Green Posey

Veronica Green Posey

În timpul ”pedepsei” copilul i-a zis atât femeii cât și părinților că nu poate respira. Când Veronica Green Posey s-a ridicat, fetița nu mai respira. Autotitățile spun că femeia a sunat la numărul de urgență și a aplicat manevre de resuscitare copilului.
În raportul arestării se spune că cei doi părinți, sunt acuzati de neglijență.

Mama ar fi ar fi chemat-o pe Posey ca să o ajute să disciplinez copilul. Aceasta a declarat că Veronica ar fi lovit copilul cu o riglă și cu o țeavă de metal după care fetița s-a refugiat lângă un fotoliu, unde a și fost imobilizată. Veronica a stat așezată pe micuță aproape un sfert de oră, până când cea mică nu a mai mișcat.
 

×