x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O nouă problemă umbreşte renumele casei regale britanice

O nouă problemă umbreşte renumele casei regale britanice

19 Oct 2015   •   22:29
O nouă problemă umbreşte renumele casei regale britanice

Numele prinţului Harry apare menţionat într-o anchetă deschisă de autorităţile britanice privind traficarea a 1,5 tone de cocaină în valoare de 107 milioane de dolari, conform unui material publicat de National Enquirer.

Prinţul în vârstă de 31 de ani este bun prieten cu Fidelio Cavalli care a fost acuzat recent că este implicat în transportarea acestei mari cantităţi de cocaină. Conform presei britanice, Cavalli a închiriat un avion privat pe care l-ar fi folosit pentru traficarea cocainei.

"Regina este furioasă şi ruşinată", conform unei surse citate de starpulse.com. Deocamdată nu este clar dacă prinţul Harry a fost implicat în vreun fel în această afacere sau dacă numele său este menţionat doar pentru că este prieten cu unul dintre suspecţi.

"Majestatea sa este furioasă că prinţul Harry are astfel de prieteni implicaţi în afaceri cu droguri şi i-a cerut acestuia să-şi revizuiască cercul de prieteni", conform sursei citate. Publicaţia National Enquirer subliniază însă că nu există nicio dovadă că prinţul Harry ar fi implicat şi că probabil acesta nici măcar nu ştia cu ce se ocupă Fidelio Cavalli.

Prinţul Harry şi Fidelio Cavalli au avut o relaţie apropiată în cursul anului 2014, când şi-au petrecut împreună vacanţa pe un iaht. De atunci ei au mai participat la câteva meciuri de polo călare împreună. Iar cum apetitul pentru petreceri al prinţului Harry este arhicunoscut, mulţi se întreabă dacă un astfel de anturaj nu-l va atrage pe un drum greşit.

Regina nu este singura supărată din cauza izbucnirii acestui scandal. Prinţul Charles, moştenitorul tronului şi tatăl lui Harry, nu este deloc încântat de cele întâmplate şi dă vina pe gărzile de corp ale prinţului care nu au reuşit să-l ţină pe acesta departe de astfel de oameni. Familia regală nu-şi poate permite un nou scandal public de magnitudinea celui izbucnit în 2012 la Las Vegas, când Harry a fost fotografiat gol puşcă, jucând biliard în compania a şase tinere. AGERPRES

×
Subiecte în articol: prinţul harry