x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Operatiunea „SUCCESORUL” : Se cauta ECHIPA de rezerva pentru KREMLIN

Operatiunea „SUCCESORUL” : Se cauta ECHIPA de rezerva pentru KREMLIN

de IncomeMagazine    |    20 Feb 2013   •   08:08
Operatiunea „SUCCESORUL” : Se cauta ECHIPA de rezerva pentru KREMLIN

Ca reactie la provocarile interne si externe carora trebuie sa le faca fata puterea rusa, Vladimir Putin si colaboratorii lui din „Cabinetul 2” (departament recent creat si alcatuit din analisti, experti si politicieni) au gandit o schimbare profunda a regimului, inclusiv prin renuntarea la unii oameni aflati acum in posturi cheie.

Cum s-a ajuns la aceasta necesitate? Explicatia trebuie cautata in acutizarea luptei din interiorul elitei politice a Rusiei pentru functia de premier ca „succesor automat”, in cazul in care Putin ar deveni victima unei intamplari tragice. Asa afirma patronul holdingului Minchenko consulting, Evgheni Minchenko, si analistul sef al firmei, Kirill Petrol, in raportul privind miscarile din anturajul apropiat al presedintelui Putin.

Studiul nu ia in calcul alte variante pentru o eventuala plecare anticipata a lui Putin de la Kremlin in afara unui eveniment nefericit, pentru ca, explica expertii, cei aflati in varful elitei au acceptat ca mandatul acestuia sa se prelungeasca si dupa 2018. In acelasi timp insa, subliniaza raportul, toti jucatorii politici, inclusiv seful tarii isi creaza refugii suplimentare.

Citeste mai mult pe incomemagazine.ro

Citeste si
"România are ceea ce restul Europei a pierdut"
Marea Britanie va ridica restricţiile de pe piaţa forţei de muncă la sfârşitul anului
Irezistibila ascensiune chineza in domeniul smartphone-urilor
Cum spala MAFIA RUSA banii in Cipru 

×
Subiecte în articol: putin Kremlin