x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Organizațiile britanice, îndemnate să își consolideze apărarea cibernetică pe fondul războiului

Organizațiile britanice, îndemnate să își consolideze apărarea cibernetică pe fondul războiului

28 Aug 2022   •   21:05
Organizațiile britanice, îndemnate să își consolideze apărarea cibernetică pe fondul războiului

Organizațiile britanice au fost îndemnate să își consolideze apărarea cibernetică din cauza „amenințării majore” generate de războiul din Ucraina, potrivit Sky News.

Organizațiile britanice au fost îndemnate să își consolideze apărarea cibernetică pentru a se pregăti pentru o perioadă prelungită de „amenințare majoră” din cauza războiului din Ucraina.

Centrul Național de Securitate Cibernetică (National Cyber Security Centre - NCSC) a publicat îndrumările împreună cu sfaturi pentru a ajuta companiile să își consolideze apărarea.

„Încă de la începutul conflictului din Ucraina, am cerut organizațiilor să își consolideze apărarea cibernetică pentru a contribui la menținerea securității Regatului Unit, iar multe dintre ele au făcut acest lucru”, a declarat Paul Maddinson, directorul NCSC pentru reziliență și strategie națională.

„Dar acum este clar că ne aflăm în această situație pe termen lung și este vital ca organizațiile să își sprijine personalul în această perioadă solicitantă de amenințare cibernetică majoră”.

În cea mai recentă evaluare a sa, NCSC a îndemnat, de asemenea, companiile să „nu lase garda jos” și să se pregătească pentru reziliența pe termen mai lung.

 

(sursa: Mediafax)

×