x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Noi tensiuni în Orientul Mjlociu: Mai mulți palestinieni au fost împuşcaţi mortal de agenţi israelieni

Noi tensiuni în Orientul Mjlociu: Mai mulți palestinieni au fost împuşcaţi mortal de agenţi israelieni

30 Sep 2021   •   21:00

Trei palestinieni au fost împuşcaţi mortal, joi, de agenţi ai serviciilor de securitate israeliene, în incidente produse în Ierusalim, în Cisiordania şi în Fâşia Gaza, informează cotidianul The Times of Israel.

Militari israelieni au împuşcat mortal, joi dimineaţă, un suspect palestinian care s-a apropiat de frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate israeliene şi palestiniene.

Armata israeliană a comunicat că trei palestinieni s-au apropiat periculos de frontieră, în zona centrală a Fâşiei Gaza. "Cei trei suspecţi au fost urmăriţi atent în timp ce se apropiau de gardul de la frontiera cu Fâşia Gaza, iar unul dintre ei a încercat să sape o groapă şi avea asupra sa un obiect suspect. Acest suspect a fost împuşcat", a comunicat armata israeliană. Conform unor surse medicale din Fâşia Gaza, bărbatul împuşcat mortal avea 40 de ani şi încerca să vâneze păsări.

Într-un alt incident, o femeie palestiniană în vârstă de 30 de ani a fost împuşcată mortal la intrarea în Centrul Vechi al Ierusalimului după ce a încercat să atace cu un cuţit agenţi de poliţie israelieni.

Un militant palestinian, membru al grupului terorist Jihadul Islamic, a fost împuşcat mortal în confruntări cu armata israeliană produse în apropierea oraşului Jenin, în Cisiordania.

Mediafax

×