x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Peste 16 zboruri de la Lisabona au fost anulate. Grevă a angajaților aeroportului din capitala Portugaliei

Peste 16 zboruri de la Lisabona au fost anulate. Grevă a angajaților aeroportului din capitala Portugaliei

29 Dec 2019   •   16:12
Peste 16 zboruri de la Lisabona au fost anulate. Grevă a angajaților aeroportului din capitala Portugaliei

Şaisprezece zboruri de la Lisabona şi către această destinaţie au fost anulate în acest weekend din cauza unei greve de trei zile a angajaţilor aeroportului, iar până duminică seara, când urmează să se încheie protestul, se mai aşteaptă suspendarea unor curse.

Un purtător de cuvânt al Uniunii Naţionale a Lucrătorilor din Aviaţia Civilă (SINTAC), organizatoarea protestului, a declarat agenţiei de presă Lusa că la grevă au participat duminică - ziua cea mai aglomerată - 90% din angajaţii aeroportului din capitala Portugaliei.

Niciuna din companiile aeriene afectate - EasyJet şi Brussels Airlines, care operau curse către Lisabona de la Paris, din Belgia, de la Londra, Bristol şi Manchester - nu a răspuns solicitărilor Reuters de a comenta situaţia. Un purtător de cuvânt al aeroportului a refuzat să confirme numărul curselor anulate şi a precizat că bilanţul va fi prezentat doar la sfârşitul zilei.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: zboruri anulate greva lisabona