x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ploaie de drone și rachete asupra Ucrainei

Ploaie de drone și rachete asupra Ucrainei

de Redacția Jurnalul    |    19 Sep 2023   •   14:30
Ploaie de drone și rachete asupra Ucrainei

Autoritățile din Ucraina susțin că în noaptea de luni spre marți au fost distruse 27 de drone și o rachetă balistică lansate de ruși. Totuși, au fost și lovituri care și-au atins ținta, potrivit Sky News.

Sistemele de apărare aeriană din Ucraina au distrus 27 din 30 de drone și o rachetă Iskander pe care rușii le-au lansat marți dimineață, au anunțat reprezentanții forței aeriene a Ucrainei pe Telegram.

Dronele Shahed fabricate de Iran au fost distruse în regiunile sudice, centrale și vestice ale Ucrainei, în timp ce racheta a fost lansată în direcția Krivoi Rog în centrul Ucrainei, au transmis ucrainenii.

Loviturile aeriene ale rușilor au evitat apărarea antiaeriană în vestul Ucrainei. În orașul Liov, o persoană a fost rănită și un incendiu uriaș a izbucnit la un depozit industrial

„O femeie și un bărbat au fost găsiți sub dărâmături în Liov. Conform informațiilor preliminare, femeia nu a fost rănită. Bărbatul este într-o stare gravă", a spus guvernatorul Maxim Kozitsky pe Telegram.

Primarul orașului Liov, Andriy Sadovyi, a declarat că un depozit industrial a luat foc în urma atacului. El a mai spus că alertele de raid aerian din regiune au sunat aproape trei ore.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: drone rachete