x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Politician francez arată cine sunt actorii războiului bacteriologic

Politician francez arată cine sunt actorii războiului bacteriologic

de Dan Constantin    |    03 Mai 2020   •   12:16
Politician francez arată cine sunt actorii războiului bacteriologic

Michel Scarbonchi, fost europarlamentar francez lansează informații sensibile privind responsabilitatea răspândirii virusului COVID-19.Într-un articol publicat în „Opinion International” care pledează pentru înființarea unei POLIȚII SANITARE INTERNAȚIONALE sub egida OMS, Scarbonchi arată că laboratorul P4 din Wuhan a fost înființat cu sprijinul laboratoarelor Merieux, , proiectul fiind început în 2003 și finalizat în anul 2015. P4 ESTE UN INDICATIV PENTRU CEL MAI RIDICAT GRAD (4) DE PERICULOZITATE DE VIRUSURI PATOGENE. Sub egida fundației Merieux, cu sediul principal de cercetare la Lyon, funcționează o rețea de laboratoare de mare performanță care studiază  virusurile patogene.Un alt laborator funcționează la Beijing, fiind implicat în cercetări privind COVID 19, ȘI PREPARAREA DE TESTE PENTRU DEPISTARE .

Autorul susține că o anchetă a OMS va arăta locul de unde a pornit epidemia. Dacă va fi tot piața de animale din Wuhan, ar fi  ,,bis repetita” pentru că de aici a plecat virusul epidemie SRAS în 2003.Dacă a fost o manevră  greșită sau o fabricare voluntară la Wuhan, acesta VA FI UN EPISOD ÎN CADRUL RĂZBOIULUI BACTERIOLOGIC ÎN CARE, CU TOATĂ INTERDICȚIA , PARTICIPĂ RUSIA,STATELE UNITE ȘI CHINA.

 Scarbonchi atrage atenția că geneza epidemiei din piața centrală din Wuhan,arată lipsa de reacție a comunității internaționale față de  traficul ilegal de animale, a patra infracțiune, cu o cifră de 17 miliarde euro anual,după traficul  de droguri, contrafacere și traficul de persoane .Banca Mondială și UE nu fac investiții în țările de plecare a traficului de animale, pentru controlul acestui flagel și realizarea de abatoare pentru valorificare în condiții de control sanitar strict a produselor acum traficate.

  •  

×