x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea imigrantului cu un copil în brațe căruia jurnalista din Ungaria i-a pus piedică

Povestea imigrantului cu un copil în brațe căruia jurnalista din Ungaria i-a pus piedică

13 Sep 2015   •   18:05
Povestea imigrantului cu un copil în brațe căruia jurnalista din Ungaria i-a pus piedică

Vă mai amintiți imaginile care au făcut înconjurul lumii în care o jurnalistă maghiară pune piedică unui imigrant în timp ce acesta fugea de poliție, ținând în brațe un copil?

Femeia se numește László Petra și a fost concediată, dar numele respectivul  bărbat a fost, până acum, un mister, scrie reteauadestiri.ro

Jurnaliștii de la index.hu l-au identificat în persoana lui Osama Al-Ghabad, iar povestea lui este dramatică. Înainte de izbucnirea războiului, Osama era antrenor al echipei de fotbal Al-Fotuwa SC, din orașul sirian Deir Al-zoor.

Doar că e un fost opozant al regimului lui Bashar Al-Assad, iar participarea sa la mitingurile de protest nu au fost pe placul regimului, drept urmare bărbatul a fost arestat și torturat fără milă.



Atunci când ISIS a ocupat orașul său, Osama a fugit din țară, împreună cu familia, în Turcia. Soția și un alt fiu său, rănit în timpul războiului, se află încă acolo, într-o tabără de refugiați.



El a pornit spre Europa, alături de cel mai mic fiu, în speranța că își vor găsi un viitor liniștit și un loc în care să își poată reîntregi, la un moment dat, familia.



×