x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea TRAGICĂ a românilor ucişi pe o terasă din Paris. Lăcrămioara şi Ciprian aveau un copil

Povestea TRAGICĂ a românilor ucişi pe o terasă din Paris. Lăcrămioara şi Ciprian aveau un copil

14 Noi 2015   •   23:30
Povestea TRAGICĂ a românilor ucişi pe o terasă din Paris. Lăcrămioara şi Ciprian aveau un copil

Doi români au fost ucişi în masacrul de la Paris. Au fost împuşcaţi pe o terasă. Ciprian şi Lăcrămioara erau împreună de câţiva ani şi aveau un copil de un an şi jumătate. Vineri seară participau la o aniversare. Au fost răpuşi de ploaia de gloanţe dezlănţuită de automatele teroriştilor, potrivit stiri.tvr.ro.

Citeste si TEROARE LA PARIS. Doi români, UCISI in atacurile din Franţa 

Ciprian Calciu avea 32 de ani. Era în Franţa de câţiva ani cu mama şi cei doi fraţi mai mici. Avea o mică afacere: făcea service pentru ascensoare.

Citește și Mărturii din infernul de la Paris: "La fiecare rafală, încercam să ne tărâm cât mai departe de atacator" 

În Hexagon a cunoscut-o pe Lăcrămioara Pop, o maramureşeancă de 29 de ani, care lucra într-un restaurant. Au rămas împreună. Au şi un copil.

Micuţul de numai un an şi jumătate era noaptea trecută cu bunica din partea mamei. Tot cu bunica rămăsese şi fetiţa de 11 ani pe care Lăcrămioara o avea dintr-o căsătorie anterioară.

Citeste si ATENTATE LA PARIS. Procuror, bilanţ provizoriu şi în evoluţie: 129 de morţi, 352 de răniţi

Imediat după aflarea veștii că Lăcri și Ciprian au murit, cunoscuții au reacționat în mediul online, fiind extrem de șocați de vestea morții celor doi, mai ales că MAE a transmis vestea tragică a morții a doi cetățeni români, abia la 14 ore după producerea atentatelor teroriste.

„Sunt din Tulcea. .îi cunosc sunt vecinii mei au un copil de un an. Daca cineva are vreo o informație rog sa mă ajutați sa pot transmite date familiei…”, a scris un apropiat

Citeste si Marturie CUTREMURATOARE de la ATENTATELE din Paris: "In jurul nostru erau oameni care au murit in agonie, erau trupuri sfartecate de gloante" 

„E adevarat ? De unde aveti informatia ? PE Lacri o cunosc. Daca e adevarat vreau sa îl sun pe fratele ei . Créd ça si mama ei era aici in Franța. Astept un raspuns. Va rog”, scrie un alt cunoscut, extrem de șocat

„Adevarat…. ma ia cu fiori pt ca ma gandesc prin ce va trece fata cea mare a lui Lacri ca baiatul inca e mic si nu va intelege//// D-zeu sa-i odihneasca in pace….”, a transmis un alt apropiat pe Facebook.

Citeste si Atentate la Paris. Paşaport sirian, descoperit asupra cadavrului unuia dintre terorişti! Aparţine unui migrant înregistrat în Grecia 

Cum tânăra Lăcrimioara Pop este originară din Baia-Mare, Vocea Transilvaniei a luat legătura cu prefectul județului Maramureș pentru a afla de la acesta ce s-a întâmplat cu băimăreanca moartă în atentatele de la Paris.

„Ei doi au avut neșansa să se afle la locul nepotrivit. Am fost informat despre faptul că Lăcrămioara Pop și Ciprian Calciu se aflau la o terasă în Paris și au fost împușcați mortal dintr-o mașină în care se aflau teroriști. Am luat legătura cu familia şi vom face tot ce ne stă în putinţă să-i sprijinim şi să-i ajutăm”, a declarat - pentru Vocea Transilvaniei - Anton Rohian, prefectul de Maramureş.

Citeste si MIRACOL LA PARIS. Un barbat a fost salvat de la moarte de propriul telefon mobil 

Pe terasa La Belle Equipe, situat în arondismentul 11 al Parisului, teroriştii au omorât 18 persoane.

×
Subiecte în articol: atentate paris franra romani