x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Preşedintele Venezuelei a căzut de pe bicicletă în timpul unei curse aniversare (VIDEO)

Preşedintele Venezuelei a căzut de pe bicicletă în timpul unei curse aniversare (VIDEO)

16 Sep 2013   •   11:16
Preşedintele Venezuelei a căzut de pe bicicletă în timpul unei curse aniversare (VIDEO)

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a căzut duminică de pe bicicletă în timpul unei curse cicliste, organizată de partidul său, în centrul oraşului Caracas, dar nu s-a rănit în urma căzăturii, relatează Efe, El Universal şi Venezolana de Television, potrivit Agerpres.

Cursa ciclistă pe străzile capitalei venezuelene fusese organizată cu prilejul împlinirii a cinci ani de la înfiinţarea Partidului Socialist Unit al Tineretului din Venezuela. Nicolas Maduro urma să parcurgă un traseu de 8 km, fiind însoţit de mai mulţi miniştri şi alţi lideri ai partidului său.

Coloana era deschisă de şeful statului, care îşi lua permanent mâinile de pe ghidon, salutând trecătorii ba cu o mână, ba cu alta.

În momentul în care coloana de ciclişti trecea pe bulevardul Lecuna, Maduro şi-a pierdut echilibrul şi a căzut la pământ, urmăritorii lui venind grămadă peste el. Toţi s-au ridicat apoi şi au continuat cursa, fără a fi cineva rănit.

Imaginile cu preşedintele Maduro căzând de pe bicicletă au fost difuzate în direct de o televiziune locală, iar unii bloggeri le-au postat pe Internet.

×