x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prima apariţie publică a băieţilor salvaţi dintr-o peşteră inundată din Thailanda

Prima apariţie publică a băieţilor salvaţi dintr-o peşteră inundată din Thailanda

18 Iul 2018   •   15:01
Prima apariţie publică a băieţilor salvaţi dintr-o peşteră inundată din Thailanda

Cei 12 băieţi şi antrenorul lor de fotbal, salvaţi dintr-o peşteră inundată din Thailanda, au avut prima apariţie publică, după ce au părăsit spitalul, scrie BBC.

Membri echipei de fotbal Mistreţii Sălbatici au ajuns la o conferinţă de presă cu zâmbetul pe buze, în timp ce se jucau cu mingiile de fotbal. Băieţii se reîntorc acasă, în cele din urmă.

Membri echipei de fotbal au fost internaţi într-un spital din Chiang Rai, după ce au fost scoşi din peştera Tham Luang, unde au fost blocaţi din cauza inundaţiilor pentru mai mult de souă săptămâni.

Băieţii au apărut pe scenă în echipamentul de fotbal, alături de membri Thai Navy Seals, care au ajutat la salvarea lor.

Guvernatorul din Chiang Rai, Prachon Pratsukan, a spus că acesta a fost singurul interviu oficial al băieţilor, în contextul în care nu vor mai exista discuţii cu presa. Întrebările adresate de către jurnalişti au fost sub presiunea timpului. De asemenea, au fost analizate de un psihiatru pentru a nu exista riscul de a fi deranjante pentru băieţi.

 

×