x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au depus documentele pentru ca Sussex Royal să devină marcă înregistrată

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au depus documentele pentru ca Sussex Royal să devină marcă înregistrată

29 Dec 2019   •   13:30
Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au depus documentele pentru ca Sussex Royal să devină marcă înregistrată

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia lui, Meghan, au depus o cerere prin care solicită ca numele fundaţiei lor de caritate, Sussex Royal, să devină marcă înregistrată, potrivit unui document publicat pe site-ul Oficiului britanic pentru Proprietate Intelectuală, informează Reuters.

Harry şi Meghan, care deţin titlurile de duce şi ducesă de Sussex, au înfiinţat acea fundaţie anul trecut, desprinzându-se astfel de Royal Foundation, o instituţie filantropică veche de câteva decenii în cadrul căreia au colaborat pentru o perioadă cu prinţul William şi cu soţia acestuia, Kate.

Cererea de marcă înregistrată acoperă o gamă variată de bunuri şi servicii, inclusiv cărţi, articole vestimentare, campanii educaţionale şi filantropice.

Conform Oficiului britanic pentru Proprietate Intelectuală, solicitarea a fost expediată de fundaţia Sussex Royal în luna iunie şi a fost publicată pe 20 decembrie.

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, este unul dintre nepoţii reginei Elisabeta a II-a şi ocupă locul al şaselea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: prinţul harry meghan markle