x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Profesorii din Anglia sunt sfătuiți de guvern să nu discute cu elevii despre Andrew Tate

Profesorii din Anglia sunt sfătuiți de guvern să nu discute cu elevii despre Andrew Tate

de Redacția Jurnalul    |    02 Mai 2023   •   19:00
Profesorii din Anglia sunt sfătuiți de guvern să nu discute cu elevii despre Andrew Tate
Sursa foto: antena3CNN

Profesorii din Anglia sunt sfătuiți de guvern să nu discute cu elevii despre Andrew Tate, „regele masculinității toxice”, influent pe rețelele de socializare, în ciuda faptului că școlile raportează un val tot mai mare de misoginism și hărțuire sexuală din partea unor băieți de numai 9 ani.

Organizația caritabilă, Diversify, cu sediul în Rotherham, care organizează ateliere școlare despre incluziune, primește aproximativ 25 de apeluri pe săptămână de la școli primare și secundare din Anglia care doresc ajutor pentru a face față hărțuirii sexuale și „incidente misogine șocante”, potrivit The Guardian.

Mulți citează influența lui Tate, care se află în arest la domiciliu în România pentru suspiciune de trafic de persoane și crimă organizată.

În videoclipurile TikTok ale lui Tate, li se spune băieților că o femeie aparține iubitului ei; că fetele care nu stau acasă sunt „târfe”; și că victimele violurilor trebuie să „poarte responsabilitatea” pentru atacurile lor.

Cofondatoarea organizației caritabile Sara Cunningham estimează că într-o clasă medie de 30 de copii vor exista opt băieți care îl admiră pe Tate.

Ea este frustrată de faptul că oficialii de la Departamentul pentru Educație (DfE) i-au sfătuit pe directorii de școli care au cerut ajutor să nu încurajeze discuțiile despre opiniile lui Tate în cadrul lecțiilor de educație personală, socială și de sănătate (PSHE) și refuză să ofere orice fel de formare sau resurse.

Ea a spus: „Am fost recent într-o școală primară din sudul Londrei, iar elevii cu vârsta de doar 10 ani știau multe despre arestarea lui Tate și (acuzațiile de - n.r.) viol. Un băiat de 10 ani a spus că aceste femei au consimțit la sex pentru că s-au întors la casa lui Tate”.

O școală primară bisericească a chemat recent organizația caritabilă pentru a vorbi cu elevii după ce patru băieți de nouă ani au închis o fată într-un dulap, au amenințat-o cu violul și apoi au obligat-o să se uite la clipuri video porno.

Școala a rugat Diversify să organizeze trei ateliere de lucru cu elevii pe tema misoginiei și a consimțământului, în timpul cărora mai mulți băieți l-au menționat pe Tate și au spus că nu văd nicio problemă cu opiniile sale. La sfatul lui Cunningham, școala a raportat abuzul sexual la echipa de protecție a copilului a autorității locale, dar nu a primit niciun răspuns.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: profesor tate elev