x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Redacţia portalului de ştiri Delfi din Lituania, evacuată din cauza unui plic cu mesaje de ameninţare

Redacţia portalului de ştiri Delfi din Lituania, evacuată din cauza unui plic cu mesaje de ameninţare

15 Ian 2015   •   14:45
Redacţia portalului de ştiri Delfi din Lituania, evacuată din cauza unui plic cu mesaje de ameninţare
Sursa foto: delfi.lt

Redacţia portalului de ştiri Delfi din Lituania a fost evacuată după primirea unui plic ce conţinea mesaje de ameninţare şi un praf necunoscut, iar la locul incidentului au sosit reprezentanţi ai structurilor de securitate şi de apărare a ordinii publice, a anunţat un redactor al portalului, Monica Garbaciauskaite-Budriene, informează agenţia de presă Interfax, citată de Agerpres.

Potrivit sursei de informaţie citate, în scrisoare a fost găsită o ameninţare scrisă cu alfabet chirilic, în care se spunea că 'va fi ca la Paris'. Pe plic era notat că scrisoarea ar fi fost trimisă de fostul consilier prezidenţial Daiva Ulbinaite, din Piaţa Daukanto 2.

'A existat o ameninţare în alfabet chirilic şi un praf maroniu. Am decis să anunţăm acest lucru. Poliţia şi pompierii au ajuns extrem de repede. Acum scrisoarea este cercetată de un specialist în echipament special', a spus Garbaciauskaite-Budriene.

×