x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Regele Spaniei a fost operat cu succes la genunchi.

Regele Spaniei a fost operat cu succes la genunchi.

de Marina Constantinoiu    |    03 Iun 2011   •   12:53
Regele Spaniei a fost operat cu succes la genunchi.

Regele Spaniei, Juan Carlos, a fost operat la genunchiul drept, dupa ce s-a plans de dureri articulare, a anuntat vineri Casa regala spaniola, citata de AFP.

Juan Carlos, in varsta de 73 de ani, a fost operat vineri dimineata la o clinica din Madrid, iar interventia a durat trei ore, a mentionat un purtator de cuvant al Casei Regale. Potrivit mai multor media spaniole, in timpul operatiei, care s-a derulat cu succes, regele a fost anesteziat peridural.
Editia online a ziarului El Pais a relatat ca regele nu va putea folosi piciorul drept timp de doua saptamani, dupa care va avea nevoie de recuperare.

Casa Regala anuntase dimineata ca regele a fost internat la clinica San Jose din Madrid pentru a i se face artroplastie la genunchiul drept, o interventie menita sa redea mobilitatea articulatiei. Un comunicat de luni al Casei Regale a indicat ca interventia este necesara din cauza unor “leziuni mai vechi provocate de activitatea sa sportiva'. Regele este un mare amator de sporturi nautice si a suferit mai multe accidente de schi.

×
Subiecte în articol: juan carlos operatie regele spaniei