x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO - Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost fotografiată călare în ajunul împlinirii a 91 de ani

VIDEO - Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost fotografiată călare în ajunul împlinirii a 91 de ani

09 Mar 2017   •   22:40
VIDEO - Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost fotografiată călare în ajunul împlinirii a 91 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care va împlini 91 de ani la 21 aprilie, a fost fotografiată călare şi fără caschetă de protecţie la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit unor imaginii publicate de ziarul britanic 'The Telegraph' şi citate de EFE. 

Cea mai longevivă suverană din istoria Marii Britanii continuă să se bucure, în pofida vârstei înaintate, de unul din hobby-urile sale preferate de când era o copilă, deoarece potrivit propriilor sale declaraţii "o face să se simtă o fiinţă umană". 

Elisabeta a II-a a făcut o plimbare cu calul pe malul râului Tamisa şi în împrejurimile castelului Windsor, situat în afara Londrei, unde regina locuieşte mare parte a anului, notează ziarul. Mama prinţului Charles, moştenitorul tronului britanic, a refuzat întotdeauna să poarte caschetă pentru a nu-şi deranja coafura iar în locul ei poartă un batic legat sub gât. 

Ziarul 'The Telegraph' subliniază că regina este din nou sănătoasă după ce a suferit de o răceală puternică la sfârşitul anului trecut care a împiedicat-o să-şi exercite angajamentele oficiale, precum asistarea la slujba de Crăciun şi la petrecerea de Anul Nou la reşedinţa Sandringham, din comitatul Norfolk. 

Anul acesta regina şi soţul său, prinţul Phillipe, 95 de ani, şi-au amânat venirea la Londra de la Sandringham din acest motiv. 

Răceala puternică nu a împiedicat-o totuşi pe regină să participă la petrecerea de Anul Noul desfăşurată în această reşedinţă din provincie.AGERPRES

×