x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Robert Redford, despre atacul terorist de la Charlie Hebdo. Cum a deschis actorul american Festivalul de Film Sundance (VIDEO)

Robert Redford, despre atacul terorist de la Charlie Hebdo. Cum a deschis actorul american Festivalul de Film Sundance (VIDEO)

23 Ian 2015   •   09:03
Robert Redford, despre atacul terorist de la Charlie Hebdo. Cum a deschis actorul american Festivalul de Film Sundance (VIDEO)

Actorul american Robert Redford a declarat, în deschiderea celei de-a 31-a ediţii a Festivalului de Film Independent Sundance, al cărui fondator este, că atacul terorist împotriva publicației franceze de satiră Charlie Hebdo constituie un semnal de alarmă pentru libertatea de expresie.

"A fost un eveniment trist, șocant. A fost într-un fel un semnal de alarmă. Asistăm fără îndoială la un atac împotriva libertăţii de expresie în mai multe locuri, nu numai la Paris. Credem că diversitatea, libertatea de expresie este fundamentală pentru noi. Veţi vedea aici multe filme care îi vor contraria pe alţii, dar nu este deloc grav, este doar diversitate", a declarat actorul, care a promis că festivalul de la Park City (Utah, vestul Statelor Unite), organizat între 22 şi 1 februarie, va fi "un loc sigur" pentru cineaştii independenţi.

×