x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ruby face dezvăluiri: “Berlusconi ştia că sunt minoră!”

Ruby face dezvăluiri: “Berlusconi ştia că sunt minoră!”

17 Feb 2011   •   13:58

Zilele lui Sivio Berlusconi ca premier al Italiei par a fi numărate. Cu mai puţin de două luni înainte de primul termen al procesului în care politicianul va fi judecat pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră, postul de televiziune Sky a dezvăluit faptul că Ruby, sau mai exact Karima El Mahroug, le-a declarat procurorilor că Berlusconi ştia că este minoră.

 

Tânăra marocancă, a cărei şedere în Italia era ilegală, le-a mai dezvăluit anchetatorilor că Berlusconi i-a sugerat să spună poliţiştilor că este egipteancă şi să se prezinte drept nepoata fostului preşedinte Hosni Mubarrak! Politicianul a motivat ulterior intervenţia sa pentru eliberarea tinerei prin evitarea unui conflict diplomatic jenant.

 

Ruby a recunoscut că, invitată la petrecerea organizată în 2010, de Sf.Valentin, la reşedinţa lui Berlusconi, i-a spus premierului italian că are 24 de ani. Ruby mai spune că, la un moment dat, Berlusconi i-a spus că “viaţa ta s-ar putea schimba” şi i-a înmânat un plic în care se aflau 50.000 de euro. “Chiar dacă nu a spus-o direct, am simţit că îşi dorea să facă sex cu mine”, a mai dezvăluit tânara.

 

Cazul instrumentat de procurori împotriva lui Berlusconi are 782 de pagini, iar primul termen al procesului în care acesta va compărea în faţa justiţiei a fost fixat pentru 6 aprilie. Berlusconi neagă cu vehemenţă toate acuzaţiile care-i sunt aduse.

 

×
Subiecte în articol: berlusconi scandal sexual ruby