x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ruby, "minora lui Berlusconi", invitată la balul Operei din Viena

Ruby, "minora lui Berlusconi", invitată la balul Operei din Viena

04 Mar 2011   •   09:10
Ruby, "minora lui Berlusconi", invitată la balul Operei din Viena
Sursa foto: /Reuters

Tânăra marocană Ruby, aflată în centrul anchetei ce îl vizează pe premierul italian, Silvio Berlusconi, s-a numărat printre invitaţii de marcă ai prestigioasei manifestări, alături de multe celebrităţi de pretutindeni. Pentru organizatori, această prezenţă a fost considerată "tristă, ruşinoasă şi lipsită de politeţe".

"Nu ştiu să valsez", a declarat cu modestie Karima El Mahroug, mai cunoscută sub numele de Ruby, la o conferinţă desfăşurată la Viena.

Ruby a fost invitata specială a miliardarului Richard Lugner, care a declarat că prezenţa tinerei mai degrabă ridică decât prejudiciază nivelul balului. Ruby a stat în aceeaşi lojă cu alte nume celebre, printre care actorul american Larry Hagman.

În privinţa relaţiei cu Silvio Berlusconi, tânăra de 18 ani, care era minoră la acea dată povesteşte că nu a avut raporturi sexuale cu acesta. A fost însă de faţă la petreceri - aşa numitele "bunga-bunga" - la care multe fete se dezbrăcau şi făceau gesturi extrem de îndrăzneţe, spre a fi remarcate de amfitrion.

"Eram singura care îşi păstrase hainele pe ea", subliniază Ruby. Cu toate acestea, peste o lună, mai exact la 6 aprilie, Karima El Mahroug va depune mărturie în faţa justiţiei în ancheta referitoare la premierul italian, acuzat de acte de prostituţie şi abuz de putere.

×
Subiecte în articol: berlusconi ruby