x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Șopârla gonflabilă de Chișinău eclipsează bradul de Crăciun al Primăriei! Ion Ceban promite demisii

Șopârla gonflabilă de Chișinău eclipsează bradul de Crăciun al Primăriei! Ion Ceban promite demisii

14 Dec 2019   •   16:23
Șopârla gonflabilă de Chișinău eclipsează bradul de Crăciun al Primăriei! Ion Ceban promite demisii

Primarul Chişinăului promite demisii, după ce o şopârlă gonflabilă a apărut lângă bradul de Crăciun în centrul oraşului

Primarul din Chişinău, Ion Ceban, a promis sâmbătă că va lua măsuri, după ce locuitori ai capitalei Republicii Moldova s-au arătat nemulţumiţi pe reţelele de socializare faţă de apariţia unei uriaşe şopârle gonflabile lângă bradul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale, scrie unimedia.info

„Ion Ceban, foc şi pară după ce o reptilă gigantică a apărut ieri chiar lângă pomul de Crăciun amenajat de primărie în Piaţa Marii Adunări Naţionale. După ce mai mulţi locuitori ai capitalei s-au plâns pe reţelele de socializare, edilul a promis că vor urma demisii”, precizează sursa citată.

„Carusele cu fete dezgolite şi dinozauri înfricoşători. Aşa arată feeria sărbătorilor de iarnă pentru angajaţii primăriei Chişinău, responsabili de organizarea Târgului de Crăciun”, mai remarcă unimedia.info, adăugând că „reptila care a apărut în PMAN nu a fost pe placul locuitorilor” şi unii s-au plâns pe reţelele de socializare.

„În centru, lângă pomul de Crăciun, au instalat ... au umflat .., în fine, acum acolo stă o şopârlă mare şi groaznică”, a scris pe Facebook un locuitor al capitalei Republicii Moldova, în timp ce „alţii l-au chemat la socoteală pe noul primar Ion Ceban, care a promis că vor urma demisii după această apariţie”, notează unimedia.info.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: chisinau