x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soția românului răpit de Hamas, apel la autorități: "Fac tot ce pot să îl eliberez, pentru că nu mai avem timp"

Soția românului răpit de Hamas, apel la autorități: "Fac tot ce pot să îl eliberez, pentru că nu mai avem timp"

de Redacția Jurnalul    |    31 Oct 2023   •   18:30
Soția românului răpit de Hamas, apel la autorități: "Fac tot ce pot să îl eliberez, pentru că nu mai avem timp"
Sursa foto: antena3CNN

Ella Haimi, soția românului răpit de Hamas, a venit în România pentru a cere ajutor din partea autorităților.

Ea a povestit că Tal Haimi a fost luat de  organizația palestiniană Hamas chiar în ziua atacului masiv asupra Israelului, pe 6 octombrie 2023, din kibuțul pe care bunicul său din Buzău l-a construit după cel de-al Doilea Război Mondial.

"Principalul motiv este că am nevoie de ajutor. Fac tot ce pot ca să îl ajut să îl eliberez, pentru că nu mai avem timp. După o săptămână de la momentul capturării am înțeles că are cetățenie română și am înțeles că cel mai bun lucru pentru a-l salva este să vin aici.

Cred că întreaga lume ar trebui să ne ajute, dar mai ales România pentru că el este cetățean român. Acum nu mai știu despre el dacă este viu sau nu", a spus Ella Haimi la antena3CNN

Cuplul are 3 copii și îl așteaptă pe al patrulea. 

"Copiii spun că le este dor de el și întreabă în fiecare seară de el. Inima mea este frântă. Îi trimit mesaje pe Whats App în fiecare zi, despre copii, despre problemele mele casnice, despre ce s-a mai întâmplat în cursul zilei. Va ști câtă iubire am pentru el, eu și copiii", a mărturisit aceasta. 

Ella Haimi

×
Subiecte în articol: hamas Israel roman rapit razboi ella haimi