x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Spărtură în acvariul cu rechini de la Dubai Mall

Spărtură în acvariul cu rechini de la Dubai Mall

de Mihaela Matachita    |    25 Feb 2010   •   00:00

Magazinele din Dubai Mall au fost evacuate joi ca urmare a unei scurgeri de apă din uriaşul acvariu cu rechini, una din principalele atracţii ale emiratului, a relatat AFP citând martori şi angajaţi.



Accesul în zona acvariului, considerat cel mai mare din lume, a fost interzis şi clienţii au fost evacuaţi, fără a se înregistra panică. Un purtător de cuvânt al mall-ului, cel mai mare din Orientul Mijlociu cu cele 1.200 de magazine pe care le găzduieşte, a confirmat scurgerea de apă şi a adăugat că aceasta a fost oprită rapid. Constatată la joncţiunile de etanşeitate ale plăcilor, problema a fost rezolvată imediat de personalul de întreţinere, astfel încât niciuna din speciile marine aflate în acvariu nu a avut de suferit, s-a precizat în comunicatul purtătorului de cuvânt.

Proprietarul mall-ului, Mohammad al-Abbar, patronul gigantului imobiliar Emaar, a afirmat, potrivit agenţiei oficiale Wam, că nu s-a produs o scurgere, ci "un simplu accident tehnic", pus rapid sub control, fără pagube şi fără victime.

×
Subiecte în articol: externe