x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SRI: În România, indivizi afiliaţi organizaţiilor teroriste au folosit cartele prepaid pentru comunicare în exterior

SRI: În România, indivizi afiliaţi organizaţiilor teroriste au folosit cartele prepaid pentru comunicare în exterior

30 Mar 2016   •   18:53
SRI: În România, indivizi afiliaţi organizaţiilor teroriste au folosit cartele prepaid pentru comunicare în exterior

În România, indivizi afiliaţi organizaţiilor teroriste au folosit cartele prepaid pentru comunicare în exterior, informează SRI într-un comunicat de presă.

"În România, indivizi afiliaţi organizaţiilor teroriste au folosit cartele prepaid pentru comunicare în exterior. Investigaţia priveşte inclusiv posibilitatea utilizării unor astfel de cartele în atentatele din Europa. De altfel, informaţii recente indică lansarea de ameninţări la adresa unor infrastructuri de transport dintr-o ţară europeană de pe astfel de cartele", precizează SRI, ca reacţie la informaţiile apărute în spaţiul public cu referire la cartelele nenominale din România.

SRI menţionează că investighează, în cooperare cu instituţiile din Sistemul Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului şi partenerii internaţionali, folosirea cartelelor nenominale româneşti în zone în care activează organizaţii teroriste.

"SRI a reliefat constant necesitatea adoptării unei legislaţii privind cartelele pre-paid conforme cu normele UE", subliniază sursa citată. AGERPRES

×
Subiecte în articol: SRI prepaid