x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Starea de sănătate a asistentei infectate cu virsul Ebola s-a deteriorat; alte şase persoane sunt spitalizate

Starea de sănătate a asistentei infectate cu virsul Ebola s-a deteriorat; alte şase persoane sunt spitalizate

de Agerpres    |    09 Oct 2014   •   19:05
Starea de sănătate a asistentei infectate cu virsul Ebola s-a deteriorat; alte şase persoane sunt spitalizate

Starea de sănătate a asistentei infectate cu virusul Ebola în Spania s-a deteriorat şi o nouă persoană se află sub observaţia medicilor, a anunţat joi Spitalul Carlos al III-lea din Madrid.

"Situaţia clinică a pacientei s-a degradat, dar nu pot să furnizez mai multe informaţii, pacienta nu doreşte să comunicăm nimic legat de acest subiect", a anunţat un responsabil al spitalului unde se află internată Teresa Romero, prima persoană infectată în afara Africii.

În total, în afară de asistentă, alte şase persoane erau spitalizate joi, în mod preventiv, la spitalul Carlos al III-lea din Madrid, în secţia care se ocupă de tratarea bolnavilor de Ebola, potrivit unui nou bilanţ transmis la puţin timp după ora locală 14.00.

Asistenta medicală în vârstă de 44 de ani a făcut parte din echipa care a tratat doi călugări spanioli contaminaţi cu acest virus în Africa şi decedaţi pe 12 august, respectiv 25 septembrie.

×
Subiecte în articol: asistenta medicala ebola ebola