x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUA: Pilotul unui avion de mici dimensiuni amenință că se va prăbuși peste un complex comercial

SUA: Pilotul unui avion de mici dimensiuni amenință că se va prăbuși peste un complex comercial

03 Sep 2022   •   19:06
SUA: Pilotul unui avion de mici dimensiuni amenință că se va prăbuși peste un complex comercial

Un pilot care zboară deasupra unui oraș din SUA a anunțat autoritățile că se va prăbuși intenționat peste un complex comercial. Numeroase persoane au fost evacuate, iar autoritățile încearcă să-l convingă pe pilot să renunțe la planul său, potrivit BBC.

Un pilot amenință sâmbătă că va prăbuși intenționat un avion de mici dimensiuni peste un magazin în timp ce se învârte în cerc deasupra orașului Tupelo din Mississippi, potrivit poliției. Două centre comerciale și mai multe case au fost evacuate, iar cetățenilor li s-a cerut să evite zona.

Poliția locală a avertizat că avionul ar putea reprezenta un pericol pentru o zonă mai mare decât orașul. Polițiștii spun că se află în contact direct cu pilotul, în timp ce monitorizează „situația periculoasă".

Detalii despre conversația lor sau despre identitatea pilotului nu au fost făcute publice.

Departamentul de poliție a fost notificat sâmbătă, în jurul orei locale 05:00, despre faptul că un avion zboară deasupra orașului, se arată într-un comunicat. Se pare că pilotul a luat legătura cu serviciul de urgență și a amenințat că se va prăbuși peste un complex comercial.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pilot sua