x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tatăl copilului găsit mort pe plajă era încă de la plecare la cârma bărcii! "Lucra cu contrabandiştii"

Tatăl copilului găsit mort pe plajă era încă de la plecare la cârma bărcii! "Lucra cu contrabandiştii"

12 Sep 2015   •   19:11
Tatăl copilului găsit mort pe plajă era încă de la plecare la cârma bărcii! "Lucra cu contrabandiştii"
Sursa foto: Foto: youtube.com

Ahmed Hadi Jawwad şi soţia lui, doi irakieni care şi-au pierdut ambii copii, în vârstă de 9 şi 11 ani, au povestit pentru Reuters că tatăl copilului care a murit înecat în Turcia lucra cu contrabandiştii şi era chiar la cârma bărcii care s-a scufundat lângă Grecia.

Astfel, apar suspiciuni legate de declaraţiile omului, care a explicat că altcineva conducea barca. Un al treilea pasager din barcă a confirmat varianta primilor doi, dar sursa nu a putut fi verificată, scrie antena3.ro.

"Povestea spusă de tatăl lui Aylan nu este adevărată. Nu înţeleg de ce minte, probabil de frică", a explicat Ahmed Hadi Jawwad. "El a fost conducătorul bărcii încă de la începutul drumului". De altfel, omul a povestit că tatăl lui Aylan avea conexiuni strânse cu contrabandiştii care se ocupau de transport.

În momentul tragicului eveniment, când barca s-a scufundat, bărbatul s-a speriat după ce a lovit un val, a ambalat motorul bărcii şi aşa s-au răsturnat.


×