x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mesajul de susținere pentru Harris al lui Taylor Swift a strâns 9 milioane de aprecieri într-o zi

Mesajul de susținere pentru Harris al lui Taylor Swift a strâns 9 milioane de aprecieri într-o zi

de Redacția Jurnalul    |    12 Sep 2024   •   22:00
Mesajul de susținere pentru Harris al lui Taylor Swift a strâns 9 milioane de aprecieri într-o zi
Sursa foto: Hepta/Taylor Swift a încheiat etapa europeană a turneului Eras

Mesajul de susținere pentru Kamala Harris al lui Taylor Swift a strâns 9 milioane de aprecieri într-o zi. Mesajul a fost publicat pe Instagram. Totodată, mesajul a provocat un val de căutări privind înregistrarea alegătorilor americani.

Megastarul pop Taylor Swift a atras peste 9 milioane de aprecieri la mesajul ei de pe Instagram. Acesta a fost publicat marți, după dezbaterea televizată dintre Kamala Harris și Donald Trump. Printre cei care au aprecuat mesajul sunt și numeroase celebrități, printre care Jennifer Aniston, Caitlin Clark și Selena Gomez.

Taylor Swift le-a spus celor 283 de milioane de urmăritori că îi va vota la alegeri pe Kamala Harris și Tim Walz.

Mesajul ei i-a încurajat pe cei care aleg pentru prima dată să se asigure că se înregistrează pentru alegeri. Un purtător de cuvânt al Administrației Serviciilor Generale din SUA a anunțat miercuri că a primit 337.826 de vizitatori la o adresă URL personalizată pe care Swift a distribuit-o, scrie Reuters. De asemenea, la scurt timp după apariția mesajului, cei care coordonează campania Harris-Walz au anunțat că lansează precomenzi pentru brățări de prietenie inspirate de fanii Swift.

Taylor Swift l-a susținut și pe președintele Joe Biden în 2020. Totodată, mulți actori, producători și realizatori de film de la Hollywood au spus că o susțin pe Kamala Harris.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: taylor swift mesaj Kamala Harris