x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O analiză ADN atestă că artistul Brandon Howard ar fi copilul lui Michael Jackson. Vezi mesajul melodiei "Billie Jean" (VIDEO)

O analiză ADN atestă că artistul Brandon Howard ar fi copilul lui Michael Jackson. Vezi mesajul melodiei "Billie Jean" (VIDEO)

de Agerpres    |    07 Mar 2014   •   14:23
O analiză ADN atestă că artistul Brandon Howard ar fi copilul lui Michael Jackson. Vezi mesajul melodiei "Billie Jean" (VIDEO)

Michael Jackson ar avea un fiu de 31 de ani. Dezvăluirea se bazează pe un test ADN neverificat încă şi pe care Brandon, presupusul fiu, nu l-a cerut. Brandon Howard, alias B Howard, cântăreţ şi dansator american, ar fi copilul regelui muzicii pop, conform rezultatelor testului ADN, 'sigure 99,99%', scrie FilmOn.com., preluat de voici.fr.

Patronul FilmOn.com, firma care a făcut dezvăluirea, spune că mama artistului de 31 de ani, Miki Howard, numită şi Billie, ar fi avut o relaţie de scurtă durată cu Michael Jackson în 1982, din care s-ar fi născut Brandon. Asemănarea artistului cu interpretul lui "Billie Jean" este de altfel izbitoare. Figura, vocea şi chiar gesturile amintesc de Michael Jackson, iar acest lucru a trezit curiozitatea FilmOn.com. Alki David, directorul firmei, a vrut atunci să dovedească această ipoteză: cu o sumă însemnată a cumpărat la o licitaţie un mulaj al dinţilor lui Michael Jackson.

Deşi vechi de 30 de ani, mulajul era, potrivit lui, plin de urme ADN, pe care le-a folosit pentru a cere un test comparativ cu Brandon Howard. Joi, sprijinindu-se pe rezultatele trimise de un laborator din Utah şi altul din Irlanda, David a făcut uimitoarea dezvăluire: cu o marjă de eroare de numai 0,01%, poate afirma că Brandon este fiul lui Michael Jackson.

Acţiunea lui poate ridica totuşi unele semne de întrebare. În primul rând, testul însuşi: neverificat, realizat fără niciun control oficial, nu constituie deocamdată o dovadă a legăturii dintre cei doi bărbaţi. Absent de la comunicarea rezultatelor, Brandon Howard a spus ulterior că nu a cerut nimic nimănui: "Nu eu sunt la originea acestei poveşti, a precizat el într-un videoclip postat online joi. Nu am spus niciodată că sunt fiul lui Michael Jackson. Nu alerg după moştenire, ci îmi câştig singur banii". El a adăugat că a cerut recent o analiză ADN, dar fără nicio legătură cu această afacere.









×